lauantai 3. toukokuuta 2014

Vapaa viikonloppu ja uusia vermeitä!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Sää on ollut muutaman päivän aika vaihteleva, mutta onneksi suureksi osin kuitenkin ihanan aurinkoinen! :)

Tämän kuvan nappasin aamulla, heti kun olin vain saanut silmäni aukaistua. Tuohon valokylpyyn on kyllä mukava herätä!

Ja mikä parasta, tänään on vapaapäivä! Ja kaiken lisäksi ihan kokonaan vapaa viikonloppu :) Tänään olin reipas ja hilpaisin vapaapäivästä huolimatta jo aikaisin salille pumppaamaan jalat kuntoon. Nyt on jalat spagettia, voi luoja! Kotiin tullessani olisi tehnyt mieli vain lösähtää sohvalle ja odottaa, että joku tuo ruokaa nenäni eteen. Mies on töissä ja koiraa ei ole vielä ihan niin hyvin koulutettu, että tämä olisi kuitenkaan millään lailla mahdollista. Itse siis vaan tärisevin jaloin keittiöön ja ruokaa lämmittämään. Onneksi olin järkevänä ihmisenä tehnyt ruuat valmiiksi!

Vaikka aiemmassa postauksessani kerroin, ettei ruuan aina tarvitse olla liioin maittavaa, niin tällä kertaa se kuitenkin oli! Olen nimittäin löytänyt uuden (siis tämän hetkisen...) favorittini! Täysjyvänuudeleita, kanaa, chili-valkosipulivihanneksia, sekä butter chicken -soossia! Nam!



Tänään olisi tarkoitus mennä päivemmällä vielä vähän ystävien luo grillailemaan :)  Saa nähdä millaiset pöperöt saan loihdittua itselleni tämän ruokavalion puitteissa! Ehkä jo huomenna vähän lisää juttua siitä :)
 
Ja jee, sain kuluvalla viikolla tilaamani tuotteet Fitnesstukulta! :) On muuten äärimmäisen kivaa, että omalle työpaikalleni on tullut SmartPost-pakettiautomaatti. Voin ohjata kaikki pakettini sinne, joten kaikki tuotteet tulevat suoraan töihin! Ja kun minä en sitä tavaraa mitenkään ihan kamalan harvoin tilaile.. Hihhih. No mitä sieltä paketista tuli?


Treenihanskat! Jo niiiin pitkään kaivatut, muttei koskaan ennen jostain syystä ole vain saanut aikaiseksi tilata. Ei satu raudat treeneissä eikä tule kovettumia kämmeniin! Seuraavana ostoslistassa ovat todennäköisesti vetoremmit, sillä ei meinaa pysyä enää raudat käsissä..












 

Uusi ihana Better Bodiesin pitkähihainen treenipaita!
Mukavaa vaihtelua toppeihin ja t-paitoihin :) Tänään oli ensi kertaa testissä, ja oli kyllä mukava treenata! Ei tullut missään välissä liian kuuma, vaikka helposti näin voisi olettaa. Oikeanlaiset materiaalit on a ja o!






Ja plussana ihana pinkki minishaker, johon saa kätevästi ruuvailtua kiinni erilaisia säilytys"kuppeja". Niihin voi sitten laittaa mukaan vaikka jauheet, sekä erilaiset pillerit ja kapselit!











Tämän lisäksi vielä aiemmin hankkimani uudet hiaaanot verkkarit! ;) Nämä ostin jo jonkin aikaa sitten jeans.fi:stä, valmennuksen alussa. Ja ihan vain sen vuoksi, koska tuntui, että turvotus on aika kova, joten haluan pitää jotain mukavaa ja löysää päällä :D No olihan se ihan tarpeeksi hyvä syy ostaa uudet kivat lökäpöksyt!

Samalla vähän masuesittelyä ;) Kuvat otettu kahden viikon kohdalla, eli viikko sitten.


Turvottaa turvottaa.. Iltamasu, joten on kerinnyt päivän aikana vähän jo nesteytyä ;)
Kyllä siellä jo jotain näkyy, jos oikein tarkkaan katsoo?! :D

Kuitenkin pelkoni tästä "hillittömästä turpoamisesta" on osoittautunut suhteellisen turhaksi. Olen aina lykännyt ja lykännyt massakaudelle lähtemistä, hieman peläten tuota tulevaa pöhötystä. No, nyt kohta kolmen viikon jälkeen, kroppa on hyvin jo tottunut ruokamääriin, ja tuntuu, että kroppa alkaa jopa hiukan tiivistyä. Eli päinvastoin kuin pelkäsin. Mutta kivat on pökät ja nykyään ihan lempparit ;)

Puuh, tulipas pitkä ja sekava blogitesti! :D Niin paljon asiaa kun piti saada ympättyä yhteen postaukseen!

Jos ei treenitamineista puhuta, niin ostoslistallani on myös kunnon KAMERA! Alkaa kyllästyttää, jos koko blogi on täynnä noita iänikuisia peilikuvia ja nuhruista kuvanlaatua :D Tämän asian koitan hoitaa mitä pikimmiten kuntoon!

Nyt valmistautumaan ja väsäilemään grilliruokia :) Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti