maanantai 19. toukokuuta 2014

Fiilistelyä :)

Heippa kaikki ja ihanaa KESÄPÄIVÄÄ! <3
Vihdoin se on täällä, kesä. Toivottavasti se ei ihan heti karkaa! :) Ulkona on 25-30 astetta lämmintä, eikä voi vieläkään uskoa, että ulos voi lähteä lyhythihaisessa! Tänään kun lähdin ulos ovesta, niin luonnollisesti sitä ennen pakkasin kassiini mukaan vielä paksun harmaan neuleen, koska kuitenkin tulisi kylmä :D No eipäs tullut, eikä kyllä meinannutkaan..

Tänään oli ohjelmassa käydä ystäväni kanssa vanhalla koulullamme hakemassa meille osoitetut CIDESCO-diplomit. Melkein vuosihan siinä meni :D Nuo diplomit olivat siis tulleet jokaiselle kouluumme jo viime syksynä. Tämä kuitenkin oli oiva hetki myös pistää nykyiset oppilaat töihin ja hieman hemottelemaan meitä :) Köllöteltiin ystäväni kanssa siis tänään jalkahoidoissa! Oli myös ihana nähdä ja vähän haliakin vanhoja opettajia <3 Voi että taas pieni haikeus iski :)

Muistin taas myös, kuinka tykkäänkään bussiajelusta. Rakastan vain istuskella bussin kyydissä, kuunnella hyvää musiikkia ja katsella maisemia. Se on minulle kuin sellainen pieni oma terapeuttinen hetkeni. Olen huomannut, että silloin aina rauhoitun, ja annan vain ajatusteni virrata vapaasti. Unohdan tällöin kaiken muun ulkopuolisen. Varsinkin tänään, kun ei ole kiire mihinkään, aurinko paistaa ja on mukava olla, niin sitä huomaa olevansa aika onnellinen :)

Tämän viikon luksukset eivät kuitenkaan olleet tässä! Ylihuomenna keskiviikkona olisi nimittäin tiedossa vähän ripsihuoltoa ja kampaajaa :) Lisäluksuksena kampaajalle menemme äitini kanssa yhdessä, vierekkäisiin tuoleihin nauttimaan ja ehostautumaan <3 Minä kaipaan nyt niin seuraa ja piristystä! :) Harmi että tänään kaikilla tuntuu olevan jotain muuta puuhaa! Ehkä menen kohta auringonpaisteeseen tallustelemaan, ja tekemään tuon yhden pienen karvapallon onnelliseksi <3 :)





Ja VIHDOIN voin esitellä uuden kumppanini, Olympus pen mini e-pm2:n! Nyt ei ole kuvat enää pelkkää suttua! :) Koska rakastan ruokakuvia, niin olihan sitä pakko eilen otella kuvia meikäläisen "pinaattiperunamuusi" -projektista! Ahh <3 Niin nättiä!




..ja tässä siis tämä minun uusi ihana rakkaani ;)





Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Lähden nyt nauttimaan ihanasta seurasta karvaisen ystäväni kanssa, sekä paistattelemaan tuota niin ihanaa aurinkoa, kun se nyt vielä haluaa näyttäytyä! Nauttikaa tekin kun nyt mahdollisuus kerran on! :)

2 kommenttia:

  1. Toi on ylisöpö toi sun kamera :) Eli
    tästä lähdin saadaan katella super paljon kuvia, jes!

    VastaaPoista
  2. Joo on kyllä paljon kivempi otellakin niitä kuvia kun on kunnon kamera! Kuvat onnistuu paljon paremmin eikä ees pahemmin kaipaa kuvankäsittelyä jälkeenpäin :) on niitä varmasti mukavampi katsellakin!

    VastaaPoista