sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Lazy Sunday

Tänään on jotenkin hyvä päivä :) Huolimatta viimeöisestä pienestä unettomuudesta, fiilis on hyvä! Jotenkin rento ja leppoisa olo. Aurinko paistaa. Tästä tulee hyvä päivä.

Otsikosta huolimatta en kuitenkaan ajatellut ihan koko päivää viettää vain sohvalla laiskotellen. Kai sitä voi muutenkin ottaa rennosti? Parasta on, kun ei ole kiire minnekään, eikä ole mitään sellaista asiaa, joka olisi aivan PAKKO hoitaa juuri tänään. Tänään ajattelin ihan vain olemisen lisäksi ehkä vähän siivoilla, pestä pyykkiä, käydä lenkillä koiran kanssa, kokkailla, kirjoitella vähän blogia ja muuta mukavaa, mitä nyt sattuu huvittamaan :)

Aamulla kävin tekemässä rinta-olkapää-ojentaja-vatsa -treenin. Normaalisti tykkään kuunnella salilla vähän raskaampaa musiikkia, mutta tänään valitsin Spotifyn "Browse" -listalta soittolistan, joka kantoi nimeä "Workout for normals" :D Hiukan hassutti tuo nimi, mutta musiikki oli juuri sitä mitä hainkin. Leppoisen iloista, mutta kuitenkin menevää perus jorailumusiikkia.

Treenien jälkeen pinkaisin ruokakauppaan ostoksille. Muun muassa herralle vähän krapulahelpotusta hakemaan ;) Vein yöpöydällekin jo valmiiksi vähän vitskumehua, jonne heitin pari jäistä mansikkaa, jotta juoma pysyisi kylmänä. Jäitä kun ei ollut saatavilla ;D Tuskin mansikat ainakaan krapulaa pahentaa! Olisi hieman kyllä tehnyt mieli itsekin vetäistä tuo juoma naamariin. Slurps!



Eiliset grillikauden avajaiset menivät mukavasti :) Kavereita on aina kiva nähdä! Vähän vaan tunsin itseni väsyyneeksi ja koomaiseksi näiden lonkeronlipittäjien seurassa ;D Mutta se kuuluu asiaan. Ei tuo ryypiskely ole muutenkaan enää oikein minun juttuni. Tahdon käyttää aikani jollain muulla tavalla! Ja varsinkin sen seuraavan päivän, kun on alkoholia nautittu! Pidän siitä, että saan jotain aikaseksi päivän aikana, ja voin olla tyytyväinen itseeni. Minut voidaan leimata tylsäksi, mutta toimin näin, koska nautin siitä mitä teen. En ole mitenkään "hylkäämässä" juhlimista, enkä voi väittää että se olisi tylsää. Päinvastoin. Minulla on yleensä tosi hauskaa! Tällä hetkellä nautin vaan enemmän tällaisesta elämästä. Ehkä juhlimisen, ja vähän railakkaamman elämän aika tulee taas joskus myöhemmin :) Ainakin puolen vuoden päästä, kun valmennus loppuu! Sillon aion ottaa kyllä kupposen jos toisenkin ;)

Meikän ohjeiden mukaiset sapuskat; perunoita, liha-kasvisvartaita sekä kermaviiliin tehtyä tsatsikia! Yksi varras oli vielä odottamassa grillissä ;) Kaiken kruunaa raikas light-limppari!








Näinhän se vaan on, että jokaisen ihmisen kuuluisi liikkua ja syödä terveellisesti, edes jollain tasolla. Itse ajattelen asian niin, että jos sitä on "pakko" tehdä, niin miksen saman tien tee sitä kunnolla? Kasviksia kuuluu syödä vähintään puoli kiloa päivässä, näinhän sitä sanotaan. Joka päivä pitäisi liikkua vähintään puolen tunnin ajan, hissin sijasta tulisi valitakin portaat. Ei se tarkoita, että niistä kasviksista tai portaista täytyisi jotenkin erityisesti pitää. Joitakin asioita vaan on hyvä tehdä, jotta itse voisi paremmin. Jokainen tietää, ettei elämästä tulisi mitään, jos kaikki olisi aina vaan helppoa ja kivaa. On tehtävä töitä sen eteen, että viihtyy. Että ylipäätään voi viihtyä. Itse kuitenkin olen sellainen ihminen, ettei motivaatio riittäisi kamalan pitkälle, jos joutuisin päivät pitkät puputtaamaan "terveysruokaa", käydä vähän lenkkeilemässä ja salilla heilumassa, pelkästään sen takia että voisin hyvin. Tästä kaikesta katoaisi mielenkiinto hyvinkin nopeasti. Minulla pitää olla jokin tavoite, projekti, haaste. Aina. Jokin konkreettinen syy, miksi jotain teen. Haluan oppia itsestäni ja haastaa itseni. Haluan nähdä tuloksia ja saavuttaa jotain. Siksi tämä "kaikessa kamaluudessaan" on niin älyttömän kivaa :) Ja siksi olen oppinut nauttimaan näistä kansakunnan koetinkivistä, liikunnasta ja terveellisestä ruuasta. Itseään kuuluu rakastaa!

<3 Leppoisaa sunnuntaita toivottaen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti