torstai 8. toukokuuta 2014

Pieni shoppailukierros

Öitä vain! ;)

Vaikka alkaakin olla jo aika myöhä (klo 23:42..), teki silti mieli jakaa tämän päivän tapahtumat! On nimittäin ollut kovin mukava päivä :) Vapaapäiväthän on aina mukavia. Ja ei, ei minulla aina ole vapaapäivä! Jostain syystä nämä postaukset vain kohdistuvat vapaapäiville. Silloin ehtii paremmin kirjoittelemaan, eikä siinä minun arjessanikaan mitään niin kovin erikoista yleensä ole :)

Aloitin päiväni mukavasti perus kaurapuurolla, omppupaloilla, raejuustolla ja mehukeitolla, sekä ripauksella kanelia. Siihen soossiin ei kyllä vaan voi kyllästyä! Kahvit join päälle ja suuntasin salille.

Salin jälkeen söin (taas), laittauduin, ja aloin odottaa soittoa. Oltiin nimittäin menossa hyvän ystäväni kanssa shoppailemaan! Jee! En edes muista milloin olen viimeksi vetänyt perus shoppailukierroksen. Ei vain koskaan muka ole aikaa, tai sitten ei vaan yksinkertaisesti jaksa lähteä kaupoille. Siksi minulle usein lerpahtaa postin noutoilmoitus postiluukusta..


Uusin FitBody! Just ja just mahduttiin molemmat kuvaan ;)

Ja sitten ostoksille! Olin päättänyt, että tällä kertaa haluan ostaa jotain naisellista ja nättiä. Nyt on tullut osteltua niin paljon kaikkea treeniin liittyvää vaatetta ja varustetta, että vähän jo kaipailin sitä perus arki-Juuliaa. Tunnen itseni välillä jotenkin niin äijäksi noiden kaikkien treenijuttujen tiimellyksessä.. Ei sitä hirveästi jaksa aamuisin laittautua tai miettiä, mitä sitä oikein laittaa päällensä. Kuitenkin arki koostuu pääosin urheilusta, työstä ja kotona hengailusta. Baari-iltojakaan ei luonnollisesti tule enää liiemmin vietettyä, joten laittautumiset jää yleensä aika minimiin. Viime aikoina olen kuitenkin ruvennut kaipaamaan sitä laittautumista! Tänään siis hyvillä fiiliksillä ostamaan jotain kivaa ja kaunista itselle :)

Pahoittelen näitä kuvia, kun illalla jouduin ottamaan.. Kävin kyllä tänään nopeasti muutamassa liikeessä etsimässä tuota haluamaani minijärkkäriä, mutta jouduin tänään vielä tyytymään matkapuhelimeni tinkimättömään laatuun..



Kaupoilta lähti siis mukaan muutama paita, koru ja sukkia (mihin ne aina oikein katoaa?!) :) Kyllähän sieltä sitten yksi treenitoppikin löytyi :D Ei niitä vaan koskaan voi olla liikaa! Mutta ihan naisellisen violetti tällä kertaa kuitenkin ;) Housuja en viitsinyt vielä ruveta ostelemaan, koska uskon ja toivon, että se osasto tulee vielä tämän puolen vuoden aikana muokkautumaan jonkin verran.

Huomasin kaupoilla jotenkin viehtyneeni pastellisävyihin ja väreihin! Siitä varmaan johtunee tuon vaaleanturkoosin t-paidankin osto, kai nämä fiilikset kuuluvat vähän tähän kevääseen :) Oli myös ihana löytää tuo ohut perusneule, pienin kultaglitterein! Minulla kun nykyään jostain syystä kaikki paidat ovat joko jotain "megablingbling" -baaritoppiosastoa, tai sitten perustoppeja ja huppareita. Kaikki kivat siistit arkipaidat puuttuvat (no lähes..) kokonaan! Koska mihin niitä nyt tarvitsisi? :D Ei saisi kyllä olla ihan näin hektinen. Kyllä sitä aikaa täytyy enemmän ystäville ja läheisillekin löytyä, vaikka tuntuu että kiire joka suuntaan aina onkin. Kyllä kaikelle löytyy aikaa, jos vain tahtoo niin. Ei kaikkea tarvitse kuitenkaan yhdelle ja samalle päivälle ympätä.




Ja aiheesta kukkaruukkuun..

Jokaisesta ateriastanihan löytyy luonnollisesti vihanneksia, hedelmiä tai marjoja. Monesti nuo vihannekset tuottavat päänvaivaa, koska niihin kyllä kyllästyy, jos ei käytä yhtään mielikuvitusta. Varsinkin nuo ruuan yhteydessä syötävät lämpimät vihannekset alkavat usein tökkiä, vaikka vihanneksista ja kasviksista yleisesti pidänkin. Tänään kuitenkin keksin kokeilla sesonkituotetta, PARSAA! Parsa on vielä niin helppo valmistettava, että ihmettelen miten en sitä aiemmin ole tullut hoksanneeksi kokeilla. Siis koskaan. Olen kyllä syönyt moneenkin otteeseen, mutten koskaan ole kotiini kantanut. Muistaakseni. Parsaa kun taittaa, se napsahtaa kohdasta, jolloin toiselle puolelle jää se inhottava puinen osa, ja toiselle puolelle pehmeä syötävä osa. Sitten pehmeät päät vain suolalla maustettuun, kiehuvaan veteen 2-3 minuutin ajaksi! Valmista :) Ja niin hyvää, lisänä pelkästään ripaus suolaa!

Nami nami <3

Nyt kauniita unia itse kullekin <3

Ja hei! Kohta valmennusta kulunut yksi kuukausi, ja se tarkoittaa, että uudet päivitetyt ohjelmat ovat nähtävissä perjantaina! Järjetöntä, miten nopeasti aika vaan menee! En malta odottaa, mihin suuntaan sitä seuraavaksi mennään, ja mitä pääni menoksi on suunniteltu! :) Ei kyllä hevillä lopu mielenkiinto tällä tahdilla! Kivaa <3

5 kommenttia:

  1. Ihanaa kun sulla vain aika lentää, se tarkoittaa sitä, että sopiva ohjelma on sulle löytynyt <3 Ja ihania shoppailu löydöksiä. Jos mäkin saisin itteäni taas niskasta kiinni huomennna yli viikon jälkeen :) Väsymystä pukkaa nii paljon että aamusin ei meinaa silmät pysyä auki. Kerrohan kun saat uudet ohjelmat että miltä näyttää :)

    VastaaPoista
  2. Joo! Vaikka ensimmäinen (ja todennäköisesti viimeinen :)) valmennus onkin menossa, niin osasin kyllä arvata että tämä on se mitä kaipasin! Tällainen hiukan pidempi yhtenevä projekti, jossa tarkoitus ei ole pelkästään laihtua. Ja kun aika on niin pitkä, niin ei edes osaa ajatella sitä loppua, vaan menee päivä kerrallaan. Eikä ole stressiä muutosten suhteen, kun tietää että vielä on matkaa paljon edessä. Mullakin ollut nyt neljättä päivää vähän väsymystä, vaikka mieli on ihan hyvä ja virkeä. Jotain kevätväsymystä kenties :)

    VastaaPoista
  3. Haastan sut :) http://mustronger.blogspot.fi/2014/05/haaste.html

    VastaaPoista
  4. Oi tuota parsaa pitää kyllä itekki kokeilla! Alkaa varmasti tän puolenvuoden aikana nuo perus pakasteparsat ja kukkakaalit kyllästyttää;) Ja ihana tuo Niken toppi, tahtoo kans!<3 Eikö oo kumma ku silti joka kerta tarttuu jottai urheiluvetimiä shoppailukierrokselta matkaan;) Mutta uudet ohjelmat tuli, eikö oo kiva? Yhtäkkiä taas tuplasti lisää motivaatiota ja innostus sama ku ekana päivänä:)

    -Suvi
    http://labellavitablogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Joo kyl se reeni on ja vitness on niin iso osa nykyään että väkisinkin sitä koko ajan tulee jotain siihen liittyvää rompetta lisää ;) Ja noista ohjelmista, tossa yks päivä tällä viikolla ajattelin että no ei tarvis kyllä vielä muuttua, että en oo vielä kyllästynyt! Mutta nyt kun ajattelee, niin ihan innoissani oon huomenna alottamassa uutta ruokavaliota ja reenejä! :) Ehkä niitä ohjelmia pitää vaihtaa just tässä kohtaan kun ei VIELÄ oo kyllästynyt!

    VastaaPoista