sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Ohjelmien päivitys

Ms. Fitness-valmennus, kuukausi 1/6 selätetty! :)

Ihan hullun nopeasti aika onkin mennyt! Ja voin sanoa, että suhteellisen helpostikin. Kertaakaan ei ole tullut fiilistä etteikö huvittaisi treenata, eikä kertaakaan ole oikeasti ollut vaikeaa pysyä ruokavaliossa. Ainoa asia, mikä tässä on vähän tökkinyt, on tämä viikko yleisesti. Olen ollut suhteellisen väsynyt, mikä on ollut luultavasti pääasiassa oma vikani. Olen nukkunut huonosti, enkä ole kiltisti mennyt nukkumaan silloin kuin olisi pitänyt.. Tämä siis vähän kostautui, ja yksi aerobinen lenkki siirtyi poikkeuksellisesti huomiselle, eli maanantaille seuraavalle viikolle. Mutta kaikki muut treenit olen suorittanut mukisematta, ja ruokavaliossa ollaan pitäydytty 100% :)

Seuraavaksi alkaa ilmeisesti jonkinmoinen kiristely, sillä kalorit putosivat 2500:sta 1950:een. Salitreenien määrä ja jako pysyi samassa (3), ja aerobista lisättiin entisestä 2-3:sta 3-5:een. Saa nähdä mitä tapahtuu, varmaan ainakin kuolen nälkään :D Nuo kalorit ovat kuitenkin sellaiset, että ne tuskin menevät edes miinuksen puolelle, ainakaan hirveästi. En yhtään osaa sanoa miten kroppani nykyään toimii tuollaisilla kaloreilla. Enhän minä olisi ikinä uskonut sitäkään, että pienenesin 2500 kilokalorin päiväsaannilla. Tuskin kuitenkaan ikuisesti, jos noilla kaloreilla jatkaisin.

Otin valmennuksen alussa lähtökuvat, -mitat, ja -painon. Kuvista (taikka peilistä) en huomaa hirveästi muutosta tuon kuukauden aikana tulleen. Omaa kehitystähän on äärimmäisen vaikea nähdä, mutta nuo kuvien erotkin ovat niin hiuksen hienoja, että voisi melkein sanoa, ettei ulkoisesti ole tapahtunut mitään. Painoa on kuitenkin lähtenyt kropasta noin kilon verran, ja senttejä on kadonnut. Mittanauhalla on kuitenkin suhteellisen vaikea mitata pieniä eroja, sillä sitä käytettäessä tule helposti heittoja. Milloin mittanauhan vetää hiukan kireämmälle kuin edellisellä kerralla, ja milloin tulee mitattua hieman eri kohdasta kuin viimeksi. Mutta jonkinnäköistä osviittaa se kuitenkin antaa, kun mittauskohteita on useita. Ainakin tässä minun tapauksessani. Tuskin olen mitannut ihan joka kohtaa vahingossa alakanttiin :-) Tässä tulokset:

Reidet
ylä, oikea -0,5cm
ylä, vasen -1cm
ala, oikea -2cm
ala, vasen -1,5cm

Pohkeet
oikea ei muutosta
vasen ei muutosta

Peba -2,5cm 
Vatsa -3cm
Vyötärö -1cm

Hauis
oikea -1cm
vasen  -0,5cm


Näin! Jostainhan sen kilonkin on täytynyt lähteä ;-) Eikä se niin paljoa olekaan, että sitä ulospäin edes hirveästi huomaisi. Ja kuten olen sanonut, olen erittäin positiivisesti yllättynyt näistä tuloksista siinä mielessä, että tarkoitukseni ei ollut pudottaa grammaakaan painoa tai kadottaa senttejä! Mutta siitä ei kuitenkaan ole haittaakaan. Suhteessa rasvaa on kuitenkin mielestäni vielä enemmän kuin sitä pattia, joten en ole harmissani, että esimerkiksi hauikseni ympärysmitta on hiukan kaventunut.

Tästä sitten jatketaan ja katsotaan miten mimmin käy seuraavan kuukauden kanssa :-) Tämän kuukauden odotukset kyllä ylittyivät, sillä ajattelin olevani tässä vaiheessa kuin rantapallo! Tästä on hyvä jatkaa!

3 kommenttia:

  1. Ihan mahtia ^_^ Onko ollu makeanhimoja? vai onko mennyt ihan helposti vaikka ois ollutkin? Jee hyvä Juuli <3

    VastaaPoista
  2. Ei oo kyllä itseasiassa pahemmin ollu, ei voi himoiks ees sanoa :) Tottakai välillä sitä kattoo et oih, tota ois ihana maistaa! Mutta aika hyvin oon ollu ajattelematta mitään herkkuja, kun tiedän ettei niitä ainakaan reiluun 4 viikkoon saa, enkä tiedä tarkkaa päivämäärää :) Auta armias kun saan tietää päivän millon saa tankata, niin mähän oon heti kieli pitkällä suunnittelemassa mun sen päivän menua :D

    VastaaPoista
  3. Sulle täytyy ostaa kirjakaupasta joku jättikokoinen pahvi johon voit ranskalaisilla viivoilla laittaa kaikki sen päivän herkut ja kellonajat sille syömiselle :,D

    VastaaPoista