tiistai 14. heinäkuuta 2015

Suunnitelmamuutos - BodyCamp BrutalDiet!

Elikä, tuossa aikaisemmin julkaisin, että olisin tällä viikolla aloittanut BodyWorkersin ohjelman, sillä BodyCampin BrutalDiet sopii huonosti tähän ajankohtaan, ohjelman kestäessä 6 viikkoa. Edessä on tosiaan parit juhlat joita en "voi" skipata, nämä menisivät siis päällekäin ohjelman kanssa.

Mutta..

Katselin tuossa kalenteria, niin aina, koko ajan on jotain ohjelmaa, milloin ohjelman aloittamista pitäisi yhä vaan siirtää. Paloin kuitenkin halusta aloittaa ohjelman ÄN YY TEE NYT, niin hittovie, minähän päätin sen sitten aloittaa! Pitää takoa kun rauta on kuuma ;) Ehdin nyt 3 viikkoa ohjelmaa noudattaa, joka on kuitenkin puolet koko rupeamasta. Tietysti kaikkea hyötyä ei tästä irti saa kun ohjelma keskeytetään välillä, mutta on se ainakin parempi kuin "ei mitään". Jatketaan tätä sitten taas myöhemmin :)

Koska ohjelman aikana on kielletty alkoholin käyttö ankarasti, eikä siis vain sen takia ettei alkoholin juominen kuulu yleensäkään dieettiin tai ole muutenkaan terveellistä, vaan koska vähähiilihydraattisella dieetillä ollessa kroppa saattaa reagoida alkoholiin eri tavalla, ja jo pienestä määrästä alkoholia saattaa tulla todella huono olo - niin - ajattelin ennen noita pippaloita pitää samaisen viikon hieman normaalimpana, ettei suoraan hypättäisi tästä dieetistä juhlimisasteelle.. Koittaen siis välttää nuo ikävät jälkiseuraamukset. Onko tämä sitten järkevää, en tiedä, mutta otan sen riskin. Haluan alkaa noudattaa ohjelmaa, mutta en halua myöskään jäädä paitsi tulevista juhlista (ja ei, tällä kertaa vaihtoehtona ei ole se, että menisin vesilasi kädessä sinne möllöttämään).

Ohjelmahan etenee seuraavasti: Joka toinen viikko pidetään viikko, jolloin hiilihydraatit jätetään todella alas, ja joka toinen viikko taas syödään hiilareita ihan reippaasti. Kalorit pidetään kuitenkin koko ajan matalana. Tuo "bileviikko" osuu siis sopivasti sille "hiilariviikolle". Kerran viikossa pidetään myös paastopäivä, jolloin syödään noin 500kcal per päivä.

Mielenkiintoista, saa nähdä miten tästä selvitään, edes nuo 3 viikkoa :D Dieetin noudattaminen ei sinäänsä ole mikään ongelma, mutta tuo vhh.. ja varsinkin paastopäivät.. let's see! Tänään siis ensimmäinen päivä käynnissä ja aamupala ja lounas takana.



Aamupala ja lounas


Vähän on jo ikävä kaurapuuroaamupalaa, mutta onneksi myös kananmunat on ihan lemppareita :) Aamuisin uppoaa vaan enemmän jokin makea vaihtoehto! No, eiköhän 3 viikkoa aina jaksa ;)

Tästä jatketaan, kohta kokeilemaan ekoja BD salitreenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti