torstai 16. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen paastopäivä

Etukäteen vähä stressailin ja naureskelinkin, että en mä kuitenkaan tule selviämään tästä päivästä puhtain paperein. Kuulostihan tuo 500 kilokalorin päiväsaanti aika hullulta.

Vähähiilihydraattisella dieetillä (hh n. 40g) tullut oltua siis nyt kolmatta päivää, ja päätin nyt pitää tänä kolmantena päivänä ohjelmaan kuuluvan joka viikkoisen paastopäivän. Yleensäkin tämä vhh on mennyt todella helposti, vaikka vähän aikaa vasta on mentykin. Joskus olen jotain tämän kaltaista kokeillut, ja homma on tyssännyt lähes samantien ja ruoka on ällöttänyt, mutta kuitenkin nälkä on ollut kova. Nyt, edes tänään, ei ole oikeastaan pahemmin ollut nälkä. Eikä oikeastaan mielitekojakaan! Yleensä sokeriherkut mielessä 24/7 :9

Yllätyin, että tämä päivä on mennyt näin kivuttomasti. Vielä olisi kuitenkin iltapalakin jäljellä, eli tällä hetkellä päivän syödyt kalorit ovat alle 500. Kreisiä! Tänään tosin olen vaan hengaillut kotona, päätin ajoittaa paaston vapaapäivälle testatakseni ensin millä tavoin se minuun vaikuttaa. En ole aiemmin ketoosidieettiä kokeillut, mutta jos homma jatkuu samana niin toimii ainakin olotilojen puolesta mulle!  Edes pääkipuja ei ole ollut, joka on yleistä ketoosin alussa.. Väsynyt kyllä olen ja välillä pientä etovuutta ilmassa, mutta siinä kaikki. Olon pitäisi vaan helpottua ketoosin edetessä, ja ensi viikollahan pääsen jo vähän tankkaamaan niitä hiilareitakin.

Aamupalaksi meni 100g raikkaria mehukeiton kanssa, ja isot ruuat näytti tänään tältä :)


Vihreitä papuja, savustettua kalkkunanfileeleikkelettä ja vihreää salaattia

Ja vähän vaatimattomampi, kananmuna ja kurkku :D


Välipalaksi meni vielä omppu ja päivän mittaan olen lipitellyt vielä pienen pullollisen Pepsi Maxia :) Ah, tuo taivaallinen sallittu "herkku" :D Kohta luvassa siis vielä parisataa grammaa raikkaria ja mehukeittoa :) Itse tykkään laittaa vielä vähän kanelia joukkoon, nami nami!

Se oli sitten jotakuinkin siinä tämä (niin pelottava..) päivä, kun vielä aamuun asti selvitään niin päästään taas syömään ;)

Huomenna ihan mielenkiinnosta katson miten paino on pudonnut maanantaisesta hiilaritankkauksesta paastopäivän jälkeiseen aamuun ;D Lisään sen huomenissa sitten tänne jälkikäteen :)

Nyt sitä raejuustoa -->


(Muokattu 17.7.15)

Noniin nyt on paastopäivä ihan kokonaisuudessaan selätetty ja paino on pudonnut nyt kolmessa päivässä yhteensä -1,9kg :) Nesteitähän tuo suureksi osaksi on, ja näin kova pudotus onkin seurausta maanantaisesta hiilaritankkauksesta jonka suoritin ennen dieetille lähtöä. Mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa, on se joka tapauksessa kivempi olla taas vähän kevyempi ja timmimpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti