torstai 9. heinäkuuta 2015

Rääkkifiilistä ja uutta ohjelmaa!

Heippa! :)

Nyt ovat siis työt ja arki taas alkaneet.. Ja sitä myöten, yllättäen, alkoi taas hinku systemaattiseen harjoitteluun ja optimaaliseen kehittymiseen :D Kauanhan tämä "rentous" sitten kestikin.. Paljonhan olen tehnyt omiakin ruokaohjelmia, mutta jotenkin nekin alkavat jo kyllästyttää. Nyt kaipaan jotain vaihtelua ja jotain UUTTA. Välillä on tullut ikävä BodyCampia ja Ms. Fitness-valmennusaikoja, mutta samaa puolen vuoden rupeamaa ei tee mieli enää uudestaan (tässä vaiheessa ainakaan) alkaa käydä läpi.

Eli pieni rääkkivaihde taas vaihteeksi päällä. Sopivasti tuossa taannoin tuli sähköpostiini BodyCampilta tarjous, jossa mainostettiin BrutalDiet nimistä ohjelmaa, ja hintakin oli vain kolmasosa normaalista! Ajattelin että no pirskules, nyt mä sen otan, vielä kun kerran halvalla saa :D En ollut täysin varma milloin sitä alkaisin toteuttamaan, kunhan nyt otin sen itselleni talteen myöhempiä aikoja varten. Ohjelman kestohan on vain 6 viikkoa, ja se on äärimmäisen rankka. Ohjeita hetken selailtuani totesin, että ainakaan tältä istumalta en sitä pysty alkaa toteuttaa. Ohjelma on nimittäin sellainen, josta pitää pitää kiinni 100% (vaikka ainahan se on edellytys) jotta siitä olisi jotakin hyötyä. Ja sitä paitsi tuo 6 viikkoa on niin lyhyt aika, että parempi vaan vedellä se läpi lipsumatta. Ohjelma on vähän sellainen ketoosityyppinen, joten tuota ketoosia ei saisi katkaista.. Eikä missään nimessä juoda alkoholia. Ketoosin aikana juomisesta saattaa tulla todella huono olo, ja siitä voi olla jopa terveydellistä haittaa (tietenkään muutenhan ei.. ;)). Mutta tosiaan, koska tässä on tulossa vielä illanviettoa tuon 6 viikon sisällä (jota en vaan tällä kertaa voi skipata!) en tuota ohjelmaa vielä ala noudattamaan. Olen tehnyt sitä aivan liikaa aikoinani, olen jättäytynyt monesti kokonaan pois meiningeistä aina milloin minkäkin ruokavalion takia. Nyt en sitä tee. Kesä on lyhyt. Tässä tilanteessa vanhojen ystävien näkeminen ja pitkästä aikaa hauskanpito heidän kanssaan menee kyllä treenieni edelle.





BrutalDiet jää siis vielä odottamaan vuoroaan. Kuitenkin kaipaan tosiaan jotain uutta, joten päätin rekisteröityä vaihteeksi BodyWorkersille (meidän entisen valmentajan uusi yritys), ja ottaa sieltä ohjelman. Sitä alan todennäköisesti noudattamaan maanantaista alkaen.  Siinä ajoittaiset "lipsumiset" eivät kaada koko hommaa, vaikka lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että dieetillä myös ollaan dieetillä. Silloin ei juoda alkoholia pisaraakaan eikä poiketa ruokavaliosta. Mutta nämä mun tulevat "pakolliset" pippalot ovat vasta kuitenkin 4 viikon päästä, joten ehdin ihan hyvän aikaa tuota ohjelmaa sitä ennen toteuttaa. Tuo 6 viikon Brutal-jakso ei vaan tähän kohtaa oikein istu. Katsotaan myöhemmin, milloin olisi sopiva "tyhjä" kohta kalenterissa.

Maanantaista lähtien siis juttua BodyWorkersin ohjelman kanssa etenemisestä :)

Enjoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti