torstai 14. elokuuta 2014

Ohjelmien päivitys, kk 4/6

Jopas onkin aika taas vierähtänyt! Vähän viivästynyt tämä päivityspostaus, mutta tässä se nyt tulee! :)

Päivitykset ovat siis taas tulleet ja neljäs kuukausi on takana. NYT alkaa se virallinen kiristely! Kalorit laskivat nyt siis "virallisesti" tuohon 1700 kaloriin. Tätä ohjelmaa suoritetaan kuitenkin vain kahden viikon ajan, joista nyt siis mennyt jo yksi ja puoli :D Postaus kun hieman viivästyi..

Tämän viikon jälkeen seuraavat kaksi viikkoa mennäänkin sitten puolestaan 1600 kalorilla. Vaikka laskua ei ole kuin 100kcal, muuttuu ruokaohjelmani silti aika radikaalisti tuon 1600:n tullessa kuvioihin. Ruokavalio on nimittäin todella vähähiilihydraattinen, vain 40g per päivä! Huhhuh, saa nähdä mimmosin fiiliksin siitä selvitään. Hiilarit ovat nyt olleet kuitenkin siellä noin 200g per päivä koko valmennuksen ajan. Ensimmäisen vhh-viikon jälkeen on kuitenkin ystäväni häät, minne en kyllä aio omia eväitä mukanani raahata, joten pieni helpotus siihenkin ;) Muutenkin yritän opetella vähän hillitsemään tätä fitness-intoiluani, sillä olen huomannut, kuinka paljon se tosiaan koko ajan rajoittaa elämääni. Aina jos jätän jotain tekemättä pelkästään tämän asian tiimoilta, niin se on ehdoton nou nou heti :) Tämä ei kuitenkaan ole elämässä kaikki, vaikka omaa kehoa huolletaankin ja tästä nautin. Kohtuus kuitenkin tässäkin, elämäähän tämä vain on eikä tosissaan mitään kilpaurheilua! Ehkä tahti ei tule olemaan niin kova, mutta tällä hetkellä olen ihan fine sen asian kanssa. Eteenpäin silti koko ajan mennään ja lähemmäs omia tavoitteita :)


Välipalaa <3


Treenit muuttuivat tuttuun tapaan siten, että salitreenien jakoa vähän muutettiin. Aerobisten ennen ollessa 3-5, lisääntyivät ne nyt 4-6:een kertaan viikossa. Sisältäen siis kaksi puolen tunnin intervalliharjoitusta yläkroppatreenien jälkeen, ja loput suoritetaan tasavauhtisena harjoitteluna. Itse käyn yleensä aamuisin hölkkäämässä pari kertaa viikossa. Kauheasti enempää ei jalat kestä, sillä minulla rupeaa tosi helposti penikat ilmoittelemaan itsestään :/ Kun ne sitten menevät pahaksi, joutuukin yhtäkkiä pitämään 2-3 viikkoa taukoa koko juoksemisesta. Ja sehän nyt ei ole missään nimessä kivaa, eikä tarkoitus. Kaksi kertaa on tuntunut ihan hyvältä ja riittävältä tähänkin asti :)

Tässä pieni tilannepostaus, muistakaa että vielä on kesää jäljellä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti