sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kolmas tapaaminen, Tampere

Erehdyksissäni yhteen postaukseeni kirjoitin, että kolmas tapaaminen olisi Helsingissä. Mutta saanen korjata, että kyllä me tällä kertaa Tampereella taas oltiin :)

Tästä kuvasta olinkin ihan varma, että minulla on silmät kiinni, suhteellisen daiju ilme siis :D


Samalla Crossfit salilla oltiin siis kuin Tampereella viimeksikin. Kuitenkin taas erilainen treeni tuli vetästyä! Tällä kertaa saatiin alkulämppäreiden jälkeen kokeilla vähän ladder-tikkailua jonka jälkeen mentiin ulos työntämään kelkkaa! Ainiin, ja tietysti Alonan perinteiset posetreenit :)



Tällä kertaa en hirveästi ollut linssiludena kuvissa, joten itse tuolla taka-alalla vasta tulossa! Tässä siis vähän tikkailua, erilaisin tyylein, tietenkin niin nopeasti kuin jaloista irtosi :)




Sitten kelkantyöntöä.. Itse siis tuossa oikealla, parempaa kuvaa ei minusta löytynyt :D Kelkkojen päälle siis kasattiin aina kiekkoja sen mukaan kun jaksoi työntää, ja kelkkaa työnnettiin edes takas, lepo, ja sitten uudestaan kun kierros oli kulunut loppuun. Itselläni kelkantyönnöt jäivät aika vähiin, sillä olin nukkunut todella vähän ja huonosti viime öinä, joten olo oli suhteellisen vetämätön.. Vähän harmittaa, tuo oli kuitenkin kivaa ja erilaista!

Tällaista siis tällä kertaa, vielä olisi yhdet yhteistreenit edessä Helsingissä :) Tulee varmasti tunteikas viimeinen tapaaminen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti