torstai 21. toukokuuta 2015

Back in business!

Nyt on se hetki, jota olen odottanut niiiin kauan! Tältä se näyttää..

Tämänhetkinen työpiste :)

Kuvasta ei ehkä heti hoksaa mikä tässä on niin mahtavaa, mutta antakaas kun kerron.. 

Huomaatte varmaan, että edellisestä postauksesta on kulunut tovi. Tarkemmin viime postaus on julkaistu viime helmikuussa. Nyt kuitenkin elellään jo toukokuun loppua! Paljon on ehtinyt tapahtua reilussa kolmessa kuukaudessa, ja jo sitä ennen, josta en ole välttämättä viitsinyt blogiin kauheasti edes huudella.. Tiivistettynä, kaksi isoa elämänmuutosta, ero poikaystävästä ja muutto toiselle paikkakunnalle. Nyt vihdoin ollaan siinä tilanteessa, että uusi elämä on saatu kunnolla käyntiin. Tietokonetta minulla ei ole edes ollut noin neljään kuukauteen. Todellakin vasta eilen sain uuden hankittua, ja voin kertoa että i'm soooo falling in lovee! <3 Eli.. Hetki josta olen pitkään haaveillut, on nyt tässä; oma uusi koti, tietokone (vihdoinkin!), musiikkia, kahvia, kesä (eli voi hengailla terdellä), JA SE ETTÄ PÄÄSEN VIHDOIN NÄIDEN KERA BLOGGAAMAAN! 

Ja ihan mahtavaa, että blogia on jaksettu käydä yhä kurkkimassa pienestä tauosta huolimatta :) 

Niin toivoisin, että voisin vain sylkäistä pääni sisältä kaikki kolmen kuukauden aikana käyneet tapahtumat tänne blogiin teidän luettavaksi.. Mutta se taitaa vaatia vähän enemmän töitä :) Suottakoon siis anteeksi jo näin etukäteen, jos kaikki ei mahdu tänään tähän samaan postiin, vaan asioita saattaa pulpahdella mieleen epäkronologisessa järjestyksessä seuraavia postauksia kirjoittaessa..

Mutta, mitä minulle nyt sitten tällä hetkellä kuuluu? Jos pitäydytään ihan treeniasioissa ;) Turhaa ylihypettämistä välttäen, oikeastaan aika hyvää. Jotenkin olen onnistunut saamaan ajatukseni siihen järjestykseen, että nykyinen "fitness-touhu" ei ole missään vaiheessa pakkopullaa. Nautin todella paljon salitreeneistä ja lenkkeilystä, en muista milloin viimeksi olen joutunut oikeasti hammasta purren lähteä treenaamaan. Salilla olen käynyt nyt kolmesti viikossa ja kerran viikossa juoksulenkillä. Tietysti mukaan mahtuu muutakin vaihtelevaa treeniä, esimerkiksi yksi päivä oltiin kaverin kanssa lätkimässä sulista, ja pariin otteeseen olen käynyt kiipeilemässä Malminkartanon portaita :) Yksi iso syy kasvaneeseen treeni-intooni on tietysti uusi ympäristö, vaihtelu virkistää aina ja antaa uutta motivaatiota. Uusi sali ja uudet lenkkireitit ovat muuten aivan mahtavat! Laitan niistä vaikka vielä postauksen ihan erikseen :)) 

Kuvaa uudelta salilta, @Easyfit Lauttasaari :)



Tällä hetkellä minulla ei ole kiire mihinkään. Periaatteessa olen dieetillä, olen koostanut oman, mieleiseni ruokavalion jonka mukaan menen päivittäin. Kuitenkaan en siedä enää itseni liikaa kituuttamista, kroppa ei ole kone eikä se toimi aina samalla tavalla. Jos nälkä vaikuttaa liikaa normaaliin olemiseen (huono olo, pyörrytys tms), en epäröi syödä välillä vähän enemmän. Niin sanotusti siis kroppaa kuunnellen. Tietysti seuraan jatkuvasti kehitystäni, että se etenee haluamaani suuntaan. Tärkeintä on kuitenkin että olo on hyvä.

Olen käynyt viime aikoina myös suhteellisen kiitettävästi hieman juhlistamassa, mutta ei se ole menoa haitannut :D Mitä nyt kolme seuraavaa päivää menee hukkaan, kun olo on niin masentunut ja vetämätön.. Haha, niin se vain on, että alkoholi sekoittaa hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan aina hetkeksi. Mutta kokonaisuus tässäkin ratkaisee, eikö niin :) Eli ei joka viikonloppu! Kyllä silti yritän pitää itseni aina jonkinmoisessa ruodussa, vaikka se vaatiikin vähän enemmän taistelua toisina päivinä. 

Verrattuna siihen, että ennen alkoholia tuli maisteltua noin kaksi kertaa puolessa vuodessa, niin.. Ihan hyvin on tullut nyt ulkona käytyä, myönnetään. Mutta nyt on vaihteeksi tällainen kausi, kyllä se siitä sitten tasoittuu aina itsestään :)




..ja tässähän juhlistettiin siis omia 25v-synttäreitä, eli ainakin syy oli tällä kertaa oikein järkevä ;) Vähän valkkaria..

Että semmosta :) Ens kerralla jatkuu, vielä on paljon kaikkea mistä haluan teille kertoa, jos nyt niitä postauksiakin hieman useammin kun kerran kolmessa kuukaudessa ;) 

Lähitulevaisuudessa luvassa myös pieni fresh up blogille, ja ehkä jopa jotain pientä videopostia/-klippiä :)

Puss!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti