sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Ohjelmien päivitys, kk 2/6

Heippa taasen! :)

Taas on kuukausi vierähtänyt edellisestä päivityksestä, joten huomenna olisi taas aika aloittaa treenit ja syömiset uusilla ohjeilla! Kaksi kuukautta siis nyt valmennusta takana, eli jo kolmasosa menty! Herranen aika, tässä alkaa tulla kohta paineita muutoksien suhteen :D Parempaan päin sitä ollaan kyllä menossa, mutta omalle kehitykselleen tulee sokeaksi, vaikka vanhaa ja uutta valokuvaa tarkastelisikin rinta rinnan. Laitan nyt esimerkiksi pari selkäkuvaa, toinen siis otettu tuolloin aloituspäivänä (14.4) ja toinen tänään 8.6. Kuvien välillä siis 8 viikkoa.




Ihan eri valotus ja vähän eri asento saa näyttämään erilaiselta, mutta kyllä silti huomaa, että läskiä on pois päältä kuoriutunut. Tämä on yksi niistä harvoista ennen-jälkeen kuvista, missä huomaan muutoksen.

Mitat kuitenkin kertovat, että tulosta on tullut. Painoa on pudonnut nyt yhteensä 2,4kg, joka ei vielä ole mikään huomattava määrä. Kuitenkin kun senttimääriä katselee, voi olla tyytyväinen. Paino ei ole se ensisijainen asia, mitä kannattaa tarkkailla. Merkitsin lähteneet sentit edellisestä päivityksestä punaisella ja kokonaispudotuksen sinisellä.


Reidet
ylä, oikea -1,5cm (-2cm)
ylä, vasen -1,5cm (-2,5cm)
ala, oikea -2cm (-4cm
ala, vasen -1,5cm (-2cm)

Pohkeet
oikea -1cm (-1cm)
vasen -0,5cm (-0,5cm)

Peba -1cm (-3,5cm)
Vatsa -1cm (-4cm)
Vyötärö -2cm (-3cm)

Hauis  
oikea ei muutosta (-1cm)
vasen -0,5cm (-1cm)


Pieniltähän nuo muutokset näyttävät, mutta kokonaisuudessaan senttejä huvennut 24,5cm, johon olen kyllä ihan tyytyväinen! Toivotaan, että rasvan palamisen lisäksi lihakset olisivat myös hieman pumppautuneet, joka tasoittaisi vielä entisestään nuita senttilukemia ;) Vaikka rasvan polttamisen puolellehan tuo enemmän näyttäisi menevän, kuin massan kasvatukselle.

Uusi ohjelma eroaa hieman entisestä. Lihasryhmien jakoa muutettiin vähän toisenlaiseksi, mutta kokonaisjako pysyy yhä kolmessa. Aerobista treeniä lisättiin, kahden intervallin lisäksi tulisi tehdä nyt 3-4 tasasykkeistä treeniä, kuin taas edellisessä oli 2-3. Ruokaohjelmaan tuli pieni, -50 kalorin muutos :D 1950:stä 1900:aan. Todellisuudessahan kalorit heittelevät paljonkin omien valintojen perusteella, joten tuo 50 kalorin pudotus ei ole merkittävä. Kuitenkin laskiessani makroni ja kalorini yhteen, olivat määrät kuitenkin jokseenkin verran pienempiä kuin edellisessä ohjelmassa. Kiristely siis jatkukoon, mutta vielä ei kuitenkaan olla ihan selkeillä miinuskaloreilla :)

Treenien täyteistä kesää toivottaa,

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää <3 Muutoksen huomaa aivan selvästi :)

    VastaaPoista
  2. Jee kiitos :) tuntuu että takakropasta ois lähteny enemmän kun edestä :D huomaa ainakin eron paremmin.

    VastaaPoista