perjantai 13. kesäkuuta 2014

Jännittää!

Huomenna siis olisi luvassa meidän Ms. Fitness -ryhmän ensimäinen miittinki Tampereella! :) Alunperin sen piti olla jo viime viikon lauantaina, mutta syystä tai toisesta aikatauluja jouduttiin muuttamaan. Voi että kun jännittää! Ihanaa nähdä kanssavalmennettavia, ja tietysti valmentajia :) Luvasssa siis inbody mittausta (o-ou..), mega kovat treenit, sekä kisaposeharjoitusta korkkareilla! Mitenhän tästä kaikesta selvitään traumoitta ;D Haha, no varmasti kivaa on! Hassua, kun valmennukseen liityttyäni, olin sillä asenteella, että joo, otan nyt vain nämä ravinto- ja treeniohjelmat tästä itselleni ja katson vähän millaisia ne on, enhän minä varmaan noissa tapaamisissa edes käy.. Mutta toisin kävi! Nyt olen innoissani lähdössä Tampereelle, ja uskon että sieltä lähtee kaikkea hyödyllistä mukaan! Tampereella mukana myös valokuvaaja, joka vähän jänskättää :D Millaisiahan hikinaamakuvia minusta tuleekaan julki kaiken kansan nähtäväksi. No, se vaan kuuluu asiaan ;)

Tuli muuten äsken tilattua myös virallinen Ms. Fitness -svetari takki, Swarovski-kivillä koristeltuna <3 Uuuh, se on varmaan hiAno! :) Sitä odotellessa, takin tulemisessa saattaa kestää jopa yli kuukausi, sillä kivet liimataan käsityönä. Kuvaahan takista luonnollisesti tulee sitten myöhemmin :)

Vähän aiheesta poiketen, minulla on aivan järkyttävä sisustusvimma! En meinaa pysyä housuissani, kun koko ajan keksin ja kehittelen kaikkea uutta kivaa kotiin! Eilen kävin pyörähtämässä Ikeassa, ja kaikki nappulani siirtyivät rumista muovipurkeista söpöihin pikku lasipurnukoihin :) Nyt kaikki ovat sitten sievässä järjestyksessä aivan käden ulottuvilla! Eikä ne sisustusideat nyt ihan noihin purkkeihin jää, mutta koitetaan nyt pysyä aiheessa tällä kertaa :D


Omega-3, D-vitamiini, magnesium


Valmennuksen alussahan menin ensimmäiset 6 viikkoa ihan sata lasissa, kaiken tein ja suoritin millin tarkasti. Nyt olen kuitenkin hieman oppinut rentoutumaan. Jopa valmentajat sanoivat, että ne, jotka eivät noudata ohjelmia pilkun tarkasti, saavat yleensä parempia tuloksia kuin ne, jotka stressaavat itsensä kipeäksi. Tästä (ja monesta muustakin lausahduksesta) viisastuneena, olen nyt koettanut ottaa hieman rennommin. Ja hyvin se on ainakin tähän mennessä toiminut! Varsinkin näin "dieetillä" (eli siis näillä pienemmillä kaloreilla), pinna kiristyy aika nopeasti, jos stressaa jokaisesta pikku asiasta, jolla ei loppujen lopuksi ole minkäänlaista merkitystä. Tiukkana pitää tietysti olla, mutta ei niin tiukkana, että pian huomaa olevansa taas päänsisäisessä vankilassa. Elämässä tosiaankin on muuta, kuin pelkkä treenaus ja ruokavaaka, ja siitä muusta pitääkin osata nauttia pienin siemauksin. Pitäisi aina muistaa se, että ei ole kisadieetillä, eikä tosiaan ole mikään ammattiurheilija. Kukaan muu ei anna niitä vaatimuksia sinulle, kuin sinä itse. Ehkä otan asian välillä vähän liiankin vakavasti, koska tykkään siitä mitä teen :) Mutta niin kyllä tykkään monesta muustakin asiasta, jotka aina välillä vaan pääsevät unohtumaan. Nyt kun on ollut vähän enemmän vapaa-aikaa ja tilaa liikkua viime viikkoina, sitä ikään kuin irtautuu niistä arjen aikatauluista, ja on aikaa ajatella. On mahdollisuuksia ja mielenkiintoa tehdä niitä muitakin asioita, kuin vain niitä mitä on pakko tehdä ja suorittaa arkisin.

Huomenna auto starttaa klo 12 pihasta, ja nokka käy kohti Tamperetta! :) Eli ei kun treenikassi valmiiksi, korkkarit mukaan ja eväät kylmälaukuun! Onneksi on 3 muuta tyttöä samassa matkassa, niin matkastakin tulee varmasti rattoisampi <3 Toivottavasti meille tulee kiva ja antoisa päivä Tampereella! :)

2 kommenttia: