tiistai 22. huhtikuuta 2014

Ms. Fitness Bikini Challenge!


Nyt on varmaan hyvä hetki aloittaa blogin kirjoittaminen! :) Body Campin Ms. Fitness valmennusta on nimittäin kulunut nyt tasan viikko, maanantaista maanantaihin, joten on jotain muutakin kirjoittamista, kun ihan pelkkää alkuhypetystä ;) Valmennushan alkoi jo 11.4 (aloitin 14.4), mutta koska ohjeet tulivat vasta tuolloin perjantaipäivällä, niin koin järkeväksi aloittaa vasta uuden viikon uusilla treeneillä ja ruokavaliolla! Yllättävän paljon kului aikaa selvittää, mitä kaikkien liikkeiden nimillä tarkoitetaan käytännössä, ja kuinka ne tulisi suorittaa oikein. Myös kaupassa oli käytävä ostamassa tarvittavat ainekset. Nyt on kuitenkin päästy jo hyvään vauhtiin, ja tällä hetkellä fiilis on ihan mahtava! Huolimatta ensimmäisien päivien ruuan järkyttävästä ahtamisesta vatsalaukkuun, ja turvotuksen tunteesta, paino on laskussa! Tämä tuottaa kuitenkin ainakin itselleni vähän ristiriitaisia tunteita, sillä tarkoitushan on kasvattaa lihasta, ei dieetata. Kuitenkin alussa kun aineenvaihdunta lähtee kunnolla toimimaan, on mahdollista että sitä rasvaakin palaa samaan aikaan, kun patti vähän kasvaa. Tämä varmasti tasoittuu valmennuksen myötä ;) 

Body Campin Ms. Fitness -mainos

Nälkä ei tosiaan ehdi päivän aikana yllättää, sillä pyöritään 2500 kilokalorin paikkeilla. Ennen kitusiin on tullut vetästyä ruokaa noin 1700 kcal edestä, joka on aika vähän pitkällä aikavälillä.. Ei ihme että aineenvaihdunta on lähes kokonaan pysähtynyt XD (no vitsi vitsi..) Mitat ja painon, sekä kuvat otin heti ensimmäisenä päivänä, jotta seuranta olisi helpompaa. Vaakaa ei kannata silti liiemmin tuijotella. Kuitenkin, onhan se näin naisena pakko välillä sitäkin vilkaista :D En muista enää omaa lähtöpainoani, sillä olin hieman järkyttynyt :D Loma kun oli enne valmennusta, hih.. Mutta sen tiedän, että painoa on pudonnut viikon aikana, olisikohan jotain 300-500g? Kuitenkin! Millään muullahan ei ole itselleni tällä hetkellä väliä, kuin ettei paino nousisi liian verkkaiseen tahtiin. :)


Treenit tuntuvat mukavalta vaihtelulta entiseen, ja on ihanan vapauttavaa kun joku muu sanelee säännöt! :D Stressi on siis tätä myöden kadonnut lähes kokonaan, sillä luotan valmennukseen ja ammattilaisiin :) Olen myös kuullut niin paljon positiivisia kommentteja valmennuksesta, että ihan senkin takia uskaltauduin lähtemään mukaan, vaikken oikeastaan näitä valmennuksia muuten ”harrasta”. Kiva kuitenkin saada jotain uutta konkreettista haastetta ja lisää motivaatiota treeneihin ja kehonmuokkaukseen! :) Valmentajat ovat osoittautuneet todella mukaviksi, ja heiltä saa hyvin vastauksen kysymykseen kuin kysymkseen. Kaikki kanssavalmennettavatkin ovat intoa täynnä, ja heidän kanssaan on kiva jakaa fiiliksiä yhteisessä Facebook-ryhmässä! Voisin jatkaa hypetystä ja fiilistelyä loputtomiin :D Mutta jätetään jotain seuraaviinkin postauksiin.. ;) En kyllä epäile yhtään, etteikö tämä hymykin tässä puolen vuoden aikana jossain kohtaa hyytyisi :D Siispä nautitaan nyt tästä hetkestä! Jo kolmen viikon päästä pitäisi tulla päivitykset ohjelmiin, joten uskon kyllä että pää pysyy suht hyvin kasassa, ainakin näin plussakaloreilla :D

Btw, ostin pitkästä aikaa jonkun "Fit/Body-lehden". On ollut jotenkin tosi vaikeeta löytää sopivaa lehteä, jossa ei olisi liikaa ns. itsestäänselvää, "turhaa" tietoa (minulle), muttei kuitenkaan liikaa pelkästään kehonrakennukseen tai liian "miehiseen suuntaan" menevää asiaa. Vaan nimenomaan vakavasti otettava FITNESS-lehti! No nyt löyty! Ja miksi myös tämän halusin kertoa.. koska huomasin, että lehdessä on myös juttua Body Campista, Ms. Fitness -valmennuksesta ja valmentajista! Tosin siitä ensimmäisestä ryhmästä ;) Mutta menee kyllä tämä lehti tilaukseen jatkossakin, suosittelen!





Ihanaa aurinkoista kevätpäivää kaikille, me lähdetään kohta haukun kanssa ulos pinkomaan! <3

4 kommenttia:

  1. hei miten ton nimen saaaa tohon tolleen ihanasti ?!!! :D mäki haluuuuun !!!

    VastaaPoista
  2. Se onkin vähän mutkikkaampi juttu :) etsin sulle ohjeen.. http://www.pinkbubble.fi/2013/10/oma-allekirjoitus-postausten-loppuun.html siitä :)

    VastaaPoista
  3. Munkin mielestä on ihanaa, kun voi vaan luottaa jonkun ohjeisiin, eikä tarvitse itse "stressata" esim. ruokavalion ja treenin yhteensopivuudesta :) Eli oon ollut tosi tyytyväinen! Ja tuo FitBody-lehti on myös mun mielestä huippu :)

    VastaaPoista