perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kankea aamu

Huomenta. Viikko on ollut suhteellisen hektinen, kun on illat oltu töissä. Oon ollut myös tosi huono fitness-tyyppi nyt, kun on tullut nukuttua vähän liian vähän.. Yöunet on ollu siinä 6-7h paikkeilla. Pitäis vaan osata pitää kiinni siitä 8h säännöstä, koska univaje vaikuttaa niin pitkälle ja se on vaikea korjata. Väsyttää, treenit ei kulje, ei palaudu normaalisti, ei huvita, tekee mieli sokeria. Onneksi tän valmennuksen suhteen ei oo ollut mitään ongelmia, vaan nää kaksi viikkoa on mennyt aika uskomattoman helposti. Aika menee tosi nopeesti eikä oo kertaakaan tullu fiilistä ettei jaksais/huvittais. Mutta sen voin sanoa, että hyvä ettei tänään ole salipäivä.. :D Tänäkin aamuna seisoin minuutin jääkaapilla, kun mietin mitä sieltä pitääkään ottaa. Ei ajatus kulje, vaikka aamulla on aina samat rutiinit. Puolen litran vesilasi vierelle, ja omppua kuorimaan ja pilkkomaan. Tää vesi tulee olla kumottuna kitusiin kun omppu on kuutioina leikkuulaudalla. Tän jälkeen omput pannulle ja  vedet kattilaan, riisit/pastat kiehuvaan veteen, jotta saan jotain ruokaakin tänään. Sitten kaurahiutaleet kulhoon ja raikkari ja mehukeitto esille. Kahvi keittymään. Tänään tää kaikki oli vaan aika vaikeaa totetuttaa.

Tältä me pallopäät näytettiin aamulla :D
Onneksi rakastan nykyään aamuja. Vaikka väsyttää, musta on ihana herätä aikaisin/hyvissä ajoin että ehtii puuhastelemaan, ja ennen kaikkea ettei tulis hirvee kiire. Mikään ei oo ärsyttävämpää. Nytkin vielä onneks kolme tuntia aikaa ennen kun pitää olla taas töissä. Mutta se aika menee nopeasti.. Tietysti kiirekin on aikalailla monesti itseaiheutettua, kun esimerkiksi hengailee tietokoneella kahvia juoden, vaikka vois vaikka purkittaa päivän ruokia, laittaa itteään valmiiksi tms.. :P Tänään on vaan tällanen jumiaamu. Mutta välillä saa ollakin. Huomenna on vapaapäivä, ja sitten nukutaan!

Tän kaiken väsymyksen alla kuitenkin piilee iso innostus! Vaikka tää valmennus itsessään on jo tosi jees, niin koko ajan oon vaan enemmän innoissani, että tässä tulee myös kaikkea oheissälää, johon on mahdollista osallistua! Jos tää aika menee yhtä nopeesti kun nyt on mennyt, niin kohta on jo meiän "jengin" ensimmäinen tapaaminen Tampereella! Siellä sitten yhteistreenit, kehonkoostumusmittaus ja vähän kisaposeerausopetusta :) Niin siistiä! Ja tosi kivaa nähdä kaikki meiän valmentajat ja tietysti muut valmennettavat ihan noin livenä! Kimppakyytikin on jo hommattu :) I can't wait! Lisäksi meille on tulossa valmennuksen lopussa kuvakset, jossa kuvaajana toimii Petri Mast! Että ois parempi olla tikissä syksyllä :D Hui! Vähän taas lisämotivaatiota tähän projektiin :) Haluun kyllä vetää ihan täysillä!

Nyt meen jatkamaan mun kankeaa aamua, ehkä kuitenkin jo vähän skarpimpana :-) Adios!




3 kommenttia:

  1. Jeee! Oot niin ihanan positiivinen että väkisin tarttuu myös muhun :)

    VastaaPoista
  2. Pakko olla, ei muuten selviä ;D ehkä noi ihanat aurinkoiset ilmatkin tuo lisää hyvää fiilistä! :) joka aamu herään siihen ku aurinko porottaa suoraan sänkyyn!

    VastaaPoista
  3. Tervehdys! Sulle on haaste osoitteessa: http://sisaisenlaskinnujerrus.blogspot.fi/2014/04/huastellaan-huastellaan.html :)

    VastaaPoista