torstai 22. tammikuuta 2015

Unusual Me

Hei, mitä tyypit?! (^_^)

En tiedä tarkemmin miksi, mutta meikäläisellä on mennyt hommat ihan uusiksi.. Käytännössä näin, että mistä en ennen tykännyt yhtään, tuntuukin nyt itseasiassa paljon paremmalta vaihtoehdolta. Ehkä vaihtelu virkistää?

Joka tapauksessa, olen miltei aina ollut aamusali-ihminen. Syystä että:

Aamusali

+ aamupalan jälkeen tuntuu hyvältä lähteä salille, on tankattu hiilaria mutta annos ei ole liian täyttävä
+ salitreeni on ikään kuin "pois alta", eikä sitä tarvitse koko päivänä enää stressata tai miettiä
+ aamulla kun pistää nopeasti aamupalan poskeensa, siemailee kahvit ja alkaa kiskoa treenikamoja ylle, ei ehdi edes ajatella "joskos sittenkin pitäisin lepopäivän/menisin myöhemmin"
+ olo on kevyempi  ja "timmimpi"
+ ei ruuhkia, pääset yleensä tekemään treenin suunnittelemassasi järjestyksessä ilman ylimääräisiä taukoja tai odottelua
+ on valoisaa (oma aamusalinihan tarkoittaa jotain klo 8-11 välillä..)

..mutta nyt, viimeaikoina olenkin viihtynyt iltasalilla yllättävän hyvin! Kerroin myös edellisessä postauksessani ihmetykseni siihen, kuinka hyvin "pärjäsin" iltalenkillä..

Päädyin salille yhtenä iltana, kun tuli yksinkertaisesti kotona sellainen fiilis, että hei tätähän olisi ehkä ihan kivakin kokeilla. Ja se oli kivaa! Ihmisiä on iltaisin kyllä niin maan p*rkeleesti, mutta kyllä siellä pienellä soveltamisella yleensä pärjää. Sitä paitsi, se että tekee aina samanlaiset treenit, on itseasiassa huonompi vaihtoehto, kuin se että vähän vaihtelee järjestystä ja liikkeitä.
Olen vältellyt iltasaleja myös siksi, että olen yleensä iltaisin todella paljon väsyneempi, ja varsinkin työpäivän jälkeen salille lähtö tuntuu aivan mahdottomalta, työni ollessa muutenkin suhteellisen fyysistä. Ja työpäivänihän vaihtelee klo 6-21 välillä. Miksi sitten yhtäkkiä olenkin tykästynyt iltasaleiluun?

Iltasali

+ ei ole kiire, eikä tarvitse treenata "aikaa vastaan"
+ treenin jälkeen, väsyneenä, ei tarvitse lähteä enää mihinkään (jos verrataan työpäiviin)
+ enemmän vaihtoehtopäiviä (ja -aikoja) treenaamiselle (enemmän vapaita tunteja päivän loppupuolella, sillä aamulla nukutaan tai ollaan töissä)
+ voimaa on enemmän, jaksaa treenata paremmin
+ uni tulee illalla paremmin

Niin kuin näkyy, kummassakin on ne omat hyvät puolensa.. Nyt on nähtävästi sitten niiden iltasalien kausi :) Sain jopa tehtyä uudet enkat yhden käden soudussa, ja ottaa painot vihdoin "MIESTEN TELINEESTÄ"! Eli 12,5 kilosta ylöspäin. Olin niiiiin happy! :D Ette tiedäkään kauan olen odottanut, että jossain liikkeessä saan käyttää näitä hienoja miesten painoja! Hih.

Lisää epätavallisuuksia on luultavasti kohta luvassa, sillä olen tekemässä muuttoa Espoon puolelta Helsinkiin! Ja sehän tarkoittaa salinvaihdosta! Innolla odotan ja hartaasti toivon että löydän yhtä hyvän ja kattavan salin kuin tämänhetkiseni!


Mikäs on teidän kantanne aamu-/iltasaleiluun ja miksi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti