perjantai 2. lokakuuta 2015

Snapchat!

Heipsun heipsun! Ja hyvää huomenta (^_^)




Taas on viime kirjoituksesta vierähtänyt. Syystä että mun on jotenkin nykyään kauhean vaikea raahautua tähän koneelle postailemaan! Käytän puhelintani niin paljon enemmän ja hoidan sillä ainakin yli puolet kaikista asioistani. Puhelimella en kuitenkaan rupeaisi blogitekstejä kirjoittelemaan, aivan liian haastavaa :P Haluan myös varata aina postauksen kirjoittamiseen hyvin aikaa, jotta voin kasata kaikki tapahtumat yhdeksi tiiviiksi paketiksi, etsiä kuvat, editoida vähän niitä jne.. Siihen menee aina se oma aikansa.

Myös yksi syy siihen miksen täällä blogin puolella ole niin paljoa viihtynyt, on se, että olen nyt hullaantunut Snapchattailyyn! Bloggaamisessahan on se ongelma, että ilman muistiinpanoja tai luonnoksien kirjoittamista täytyy vähän pähkäillä että mistäs kaikesta sitä pitikään kertoa. Snappaily on kätevää, sillä saat suoraan sillä samaisella hetkellä taltioitua omat fiilikset ja muistat ehkä kertoakin enemmän asoita, jotka moneen postaukseen muuten olisivat unohtuneet tarinoida. Tietysti (ainakin omasta) snapchatista puuttuu tietty "suodatin", että siellä kertoillaan ihan yleisesti fiiliksistä ja jutut saattavat mennä vähän itse "fittailun" vierestä, joka taas täällä blogissa on se pääjuttu. Itse kuitenkin tykkään seurata ihmisiä enemmän kuvien ja varsinkin videoiden kautta, niistä saa paljon enemmän irti kuin pelkästä tekstistä. Mutta makunsa kullakin. Jos mua haluaa seurata snapchatissa, niin lisää nimimerkki juisq kaverilistaasi. Tuo sama nimimerkki toimii muuten myös instagramissa.

Blogia en silti ole lopettamassa, yritän pitää tämän kuitenkin hengissä ja tosiaan, täällä sitä ainakin pysytään sitten ihan itse aiheessa ;)


Ps! Jos kaipaat puuroosi vaihtelua haluat kokeilla mun uutta, kuvassakin esiintyvää aamupalalempparia, niin tässä ohje!

50g kaurahiutaleita (tee niistä puuro veteen, itse kaadan suoraan kuuman veden hiutaleiden päälle)
15g vaniljaheraa
50g raejuustoa
1 banaani
10g kookoslastuja
1dl vadelma-persikka mehukeittoa
kardemummaa
kanelia
suolaa

Sekoita!

<3 Kivaa päivää, toivottaa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti